La desfilada de l'Orgull reivindica els drets LGTBIQ+

Més de 2.000 participants i 19 carrosses desfilaran aquest diumenge a partir de les 17 h pel Passeig de la Ribera a la desfilada de l’Orgull en el marc de la Sitges Pride.

Aquest és un dels actes centrals de la programació que s’ha inicia aquest dimecres i finalitza diumenge.

La Sitges Pride és un símbol de la defensa dels drets LGTBIQ+ i aquest diumenge viurà el seu clímax amb la desfilada multitudinària de l’Orgull. A  partir de les cinc de la tarda més de 2.000 persones i 19 carrosses desfilaran diumenge pel Passeig de la Ribera per oferir a tothom festa, ball, música, lluentons i espectacle a un públic nombrós procedent d’arreu del món. La Sitges Pride és considerada una de les més importants que se celebren a tot Europa i ha estat escollida com la millor del món en la categoria de destinacions petites al portal web GayCities.com.

Des d’aquest dimecres i fins diumenge es preveu que 45.000 persones passin per la Sitges Pride. L’esdeveniment reitera la importància del respecte, la diversitat i que es visibilitzi tot el col·lectiu per construir una societat més igualitària. Per complementar la part més lúdica d’aquest esdeveniment, es programen propostes culturals i socials com concerts, exposicions, conferències, entre d’altres. La regidoria de Drets Civils coordina també una programació d’activitats culturals i d’oci promogudes per entitats al voltant del Dia de l’Orgull LGTBIQ+.